Diners en recepties

Vanuit NOK wordt ieder evenement in Forum Groningen culinair ingevuld. Erachter zit een team met jarenlange ervaring in de lokale horeca.

Smaken die verder reiken

Het restaurant op de tiende verdieping, genaamd NOK, is de plek waar het uitzicht de grote inspiratiebron voor het concept vormde. En dat is terug te zien (en te proeven) op het menu en in de arrangementen! In alle gerechten proeft u smaken die verder reiken dan u kijken kunt, in combinatie met al het moois dat er dichtbij huis te vinden is. In de brochure vindt u enkele arrangementen voor ieder moment van de dag. Graag benadrukken wij dat deze arrangementen enkel te inspiratie dienen; het team van NOK behandelt iedere aanvraag als maatwerk en luistert graag naar uw wensen.

Naast een restaurant en bar beschikt NOK over twee ruimtes die zich uitstekend lenen voor borrels, diners en recepties: de private Dining en de Event Space. Aan de zuidzijde van het atrium vindt u de Private Dining, waar gasten ontvangen kunnen worden voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten.

Borrelen en dansen met uitzicht op de Grote Markt, dat waar het in de Event Space van NOK allemaal om draait. Bent u op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, afstudeerborrel, receptie of babyshower? Zowel buiten als in combinatie met de programmering van NOK is hier van alles mogelijk!

Bekijk restaurant NOK
Smaken die verder reiken

Event space

Borrelen en dansen met uitzicht op de Grote Markt, dat waar het in de Event Space van NOK allemaal om draait. De sfeer is intiem, maar de wereld erbuiten overdondert je zodra je het raam uit kijkt. De Event Space staat in verbinding met de bar en het restaurant en wordt gebruikt als plek voor avondprogrammering. Naast de bar is een klein podium ingericht voor DJ’s en live artiesten. Ben je op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, afstudeerborrel, receptie of babyshower? Zowel buiten als in combinatie met de programmering van NOK is hier van alles mogelijk!

Event space

Neem contact op >

Neem contact op >