Congressen en lezingen

Organiseer jouw volgende congres of lezing bij Forum Groningen. Een bijzonder gebouw op een bijzondere plek, waar je mensen inspireert, verbindt of aan het denken zet. 

We delen onze ervaring

Bezoekers inspireren en vermaken. Met een boeiend programma en een soepele organisatie. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het organiseren van congressen en lezingen. Die expertise uit onze eigen programmering delen we graag. Om zo ook van jouw event een succes te maken. 

We delen onze ervaring

Welke ruimte past bij jouw event?

Uiteenlopende ruimtes, voor uiteenlopende bijeenkomsten. Forum Groningen heeft altijd een zaal die past bij jouw specifieke wensen. 

Zo is onze Rabo Studio perfect voor grotere groepen. Een zaal met technische mogelijkheden om indruk op jouw gasten te maken. De ideale locatie voor een congres of lezing. Lees meer over de evenementen die eerder in de Rabo Studio hebben plaatsgevonden.

Organiseer je een groot congres en wil je jouw gasten iets extra's bieden? Denk dan eens aan Forum Groningen en de Martinikerk als gezamenlijke congreslocatie! 

Ga je liever voor een intiemere setting? Kies dan bijvoorbeeld een van onze filmzalen. Deze zijn niet alleen geschikt voor film, maar ook uitgerust voor lezingen en presentaties.

 

onze cases
Welke ruimte past bij jouw event?

Meer informatie