Congressen en lezingen

Organiseer jouw volgende congres of lezing bij Forum Groningen. Een bijzonder gebouw op een bijzondere plek. Waar je mensen inspireert, verbindt of aan het denken zet. 

Een groot congres of juist een intieme bijeenkomst? Forum heeft de ruimtes en faciliteiten die passen bij jouw wensen. Onze ervaren specialisten denken graag mee om een onvergetelijk event neer te zetten.

We delen onze ervaring

Bezoekers inspireren en vermaken. Met een boeiend programma en een soepele organisatie. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het organiseren van congressen en lezingen. Die expertise uit onze eigen programmering delen we graag. Om zo ook van jouw evenement een succes te maken.

We delen onze ervaring

Welke ruimte past bij jouw evenement?

Uiteenlopende ruimtes, voor uiteenlopende bijeenkomsten. Forum Groningen heeft altijd een zaal die past bij jouw specifieke wensen. Zo is onze Rabo Studio perfect voor grotere groepen. Een zaal met technische mogelijkheden om indruk op jouw gasten te maken. Liever een intiemere setting? Kies bijvoorbeeld een van onze filmzalen. Deze zijn niet alleen geschikt voor film, maar ook uitgerust voor lezingen en presentaties.

Lees meer over de evenementen die eerder in de Rabo Studio hebben plaatsgevonden.

onze cases
Welke ruimte past bij jouw evenement?