Forum Business Club

Verken de wereld, ontmoet de toekomst. Welkom bij Forum Business Club.

Bij Forum Groningen verkent u de trends, ideeën en technologie van vandaag. En ontdekt u de eindeloze mogelijkheden van morgen. Speciaal voor bedrijven en ondernemers is er nu: de Forum Business Club.

Voor nieuwsgierige ondernemers. Voor bedrijven die hun horizon verbreden. Voor organisaties die de toekomst omarmen. Voor mensen zoals u. In de Forum Business Club ontmoet u gelijkgestemden, ontdekt u als eerste nieuwe events en krijgt u toegang tot bijzondere bijeenkomsten.

Als lid van de Business Club leert u elkaar én de toekomst kennen. Bovendien draagt u met uw contributie bij aan de educatieprogramma’s van het Forum, waarin we jongen helpen met beeldgeletterdheid en digitale vaardigheden.

De pluspunten van uw lidmaatschap

Ontmoet

  • 6 bijeenkomsten Forum Business Club per jaar.
  • 25% korting op zaalhuur.

Val op

  • Vermelding van uw bedrijf in de kanalen van het Forum.

Draag bij

De opbrengsten van het lidmaatschap komen ten goede aan de educatieprogramma’s van het Forum. Hierin ontwikkelen jongeren hun beeldgeletterdheid en mediawijsheid. En ontdekken zij de kansen en valkuilen van de digitale mogelijkheden van vandaag.

De pluspunten van uw lidmaatschap

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Forum Business Club kost € 1.500 per jaar (exclusief btw). U gaat het lidmaatschap aan voor een periode van drie jaar. Het lidmaatschap is voor twee personen, zodat u altijd een relatie of collega mee kunt nemen.

Lid worden of meer info?

Neem contact op