Forum Business Club

Verken de wereld, ontmoet de toekomst. Welkom bij Forum Business Club.

Bij Forum Groningen verken je de trends, ideeën en technologie van vandaag. En ontdek je de eindeloze mogelijkheden van morgen. Speciaal voor bedrijven en ondernemers is er nu: de Forum Business Club.

Voor nieuwsgierige ondernemers. Voor bedrijven die hun horizon verbreden. Voor organisaties die de toekomst omarmen. Voor mensen zoals jij. In de Forum Business Club ontmoet je gelijkgestemden, ontdek je als eerste nieuwe events en krijg je toegang tot bijzondere bijeenkomsten.

Als lid van de Business Club leer je elkaar én de toekomst kennen. Bovendien draag je met je contributie bij aan de educatieprogramma’s van het Forum, waarin we jongen helpen met beeldgeletterdheid en digitale vaardigheden.

De pluspunten van jouw lidmaatschap

Ontmoet

  • 6 bijeenkomsten Forum Business Club per jaar.
  • 25% korting op zaalhuur.

Val op

  • Vermelding van je bedrijf in het Forum, op de website en in het glossy Forum Magazine.

Draag bij

De opbrengsten van het lidmaatschap komen ten goede aan de educatieprogramma’s van het Forum. Hierin ontwikkelen jongeren hun beeldgeletterdheid en mediawijsheid. En ontdekken zij de kansen en valkuilen van de digitale mogelijkheden van vandaag.

De pluspunten van jouw lidmaatschap

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Forum Business Club kost € 1.500 per jaar (exclusief btw). Je gaat het lidmaatschap aan voor een periode van drie jaar. Het lidmaatschap is voor twee personen, zodat je altijd een relatie of collega mee kunt nemen.

Lid worden of meer info?

Neem contact op