Wat te verwachten

Wil je een evenement organiseren in het Forum? In het Forum worden meer dan 200 evenementen per jaar georganiseerd, groot en klein. We geven je graag een inkijk in onze werkwijze, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.

1. Let's connect

Laten we kennismaken! We laten je graag het Forum zien. We hebben dan gelijk de mogelijkheid om al jouw wensen te bespreken. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in podiumtechniek en houden ervan mee te denken over praktische oplossingen.

Neem contact op
1.     Let's connect

2. We'll make you an offer you can't refuse

Nu we weten wat de wensen zijn, gaan we aan de slag met een voorstel voor de locatie en faciliteiten voor je evenement. Onze horecapartner Vermaat maakt een voorstel voor de culinaire invulling.

2.     We'll make you an offer you can't refuse

3. Stay tuned

Zodra we akkoord zijn, koppelen we één van onze ervaren productieleiders aan het evenement. Vier weken voorafgaand aan het evenement lopen ze samen met jou alle details langs, geven ze concrete tips voor een soepel en goed verloop van het evenement en zijn ze tijdens het event aanwezig ter ondersteuning. Door hun ervaring weten ze precies wat de ‘best practices’ zijn voor elk evenement.

3.     Stay tuned

Kom je langs?

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Kom je langs?