Onze werkwijze

Wil je een evenement organiseren in het Forum? We gaan graag voor je aan de slag. In het Forum worden meer dan 200 evenementen per jaar georganiseerd, groot en klein. We geven je graag een inkijk in onze werkwijze en wat je van ons kunt verwachten.

1. Let's connect

Laten we kennismaken! We laten je graag het Forum zien. We hebben dan gelijk de mogelijkheid om jouw wensen te bespreken. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in podiumtechniek en denken graag mee over praktische oplossingen.

1.     Let's connect

2. 'I'll make you an offer you can't refuse'

Nu we weten wat wat jouw wensen zijn gaan we aan de slag met een voorstel voor de locatie en faciliteiten voor jouw evenement. Onze horeca partner Vermaat maakt een voorstel voor de culinaire invulling.

2.     'I'll make you an offer you can't refuse'

3. Stay tuned

Zodra we akkoord zijn koppelen we één van onze ervaren productieleiders aan het evenement. Vier weken voorafgaand aan het evenement lopen ze samen met jou alle details bij langs, geven ze concrete tips voor een soepel en goed verloop van het evenement en zijn ze tijdens het event aanwezig ter ondersteuning. Door hun ervaring weten ze precies wat de ‘best practices’ zijn voor elk evenement.

3.     Stay tuned

Kom langs!

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Kom langs!