Onze werkwijze

Wilt u een evenement organiseren in het Forum? Wij gaan graag voor u aan de slag. In het Forum worden meer dan 200 evenementen per jaar georganiseerd, groot en klein. We geven u graag inkijk in onze werkwijze en wat u van ons kunt verwachten.

1. Let's connect

Laten we kennismaken! We laten u graag het Forum zien. We hebben dan gelijk de mogelijkheid om uw wensen te bespreken. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in podiumtechniek en denken graag mee over praktische oplossingen.

1.     Let's connect

2. 'I'll make you an offer you can't refuse'

Nu we weten wat wat uw wensen zijn gaan we aan de slag met een voorstel voor de locatie en faciliteiten voor uw evenement. Onze horeca partner Vermaat maakt een voorstel voor de culinaire invulling.

2.     'I'll make you an offer you can't refuse'

3. Stay tuned

Zodra we akkoord zijn koppelen we één van onze ervaren productieleiders aan het evenement. Vier weken voorafgaand aan het evenement lopen ze samen met u alle details bij langs, geven ze concrete tips voor een soepel en goed verloop van het evenement en zijn ze tijdens het event aanwezig ter ondersteuning. Door hun ervaring weten ze precies wat de ‘best practices’ zijn voor elk evenement.

3.     Stay tuned

Komt u langs?

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Komt u langs?