Adverteren

Jouw programma, product of dienst onder de aandacht brengen in een gebouw waar dagelijks duizenden bezoekers komen? Adverteer dan in het Forum!

Adverteer in het programmakanaal

Door middel van ons eigen programmakanaal sturen wij content uit naar alle beeldschermen binnen het Forum. Met als echte eyecatcher het 'Walk With Me' kunstwerk dat zich bevindt op de begane grond.
Naast dit kunstwerk zijn er ook meerdere beeldschermen in het Forum te vinden die content draaien. De beeldschermen zijn te vinden op de volgende plekken in het Forum:

  • Het kunstwerk 'Walk With Me'
  • In de filmzalen (voorafgaand aan de film)
  • De LED-wall
  • De verschillende programma-schermen verspreid over de 10 verdiepingen in het Forum

Aanbod
Advertentie (alleen normale of geanimeerde afbeeldingen, geen video's) die elke 15 minuten 10 seconden wordt getoond op alle bovenstaande beeldschermen:

2 weken € 550,-
4 weken (meest gekozen)€ 990,-
6 weken € 1.320,-

 

Advertentieruimte aanvragen
Adverteer in het programmakanaal

Adverteer op de LED-wall

In het atrium van Forum Groningen hangt de LED-wall. Voor de bezoekers is dit grote scherm niet te missen. De publiekstribune die gericht is op de LED-wall is daarom bij uitstek de plek voor bezoekers om zich te laten informeren over het laatste nieuws. 

Naast het laatste nieuws kun je ook adverteren op onze LED-wall! Jouw advertentie nemen we mee in de playlist en wordt elk kwartier getoond op een deel van het scherm. De looptijd van jouw advertentie is één maand. Wil je langer adverteren? Dit kan op aanvraag.

Op de LED-wall kunnen zowel (geanimeerde) afbeeldingen als video's worden afgespeeld (zonder geluid).

Aanbod 
Eén maand zichtbaarheid in de playlist elke 15 minuten.

10 seconden€ 317,50
20 seconden (meest gekozen)€ 605,-
30 seconden€ 880,-

 

Advertentieruimte aanvragen
Adverteer op de LED-wall

Overige informatie

In het programmakanaal kunnen geen video's worden afgespeeld. Wel kunnen hier, naast normale afbeeldingen, geanimeerde afbeeldingen voor worden aangeleverd. Wil je met een video adverteren? Dan kan dat (zonder geluid) op de LED-wall. Helaas is het niet mogelijk om te adverteren met een video met geluid.

Komt de tijd van de video niet overeen met een van de keuzes hierboven? Geef dat aan in de aanvraag.