Diners en recepties

Voor diners en recepties op hoog niveau is er NOK: ons restaurant en event space op de tiende verdieping.

Een culinair uitzicht

Het uitzicht is de inspiratiebron voor restaurant NOK, op de tiende verdieping van Forum Groningen. Een plek om met gasten uit te kijken over stad en ommeland. En om jouw culinaire horizon te verrijken. NOK wordt geleid door een team met jarenlange ervaring in de lokale horeca. Ze combineren de mooiste ingrediënten van dichtbij met smaken die verder reiken dan je kijken kunt.

Het team van NOK verzorgt de culinaire invulling van jouw evenement. Voor lunch, diner, receptie of presentatie. Op basis van jouw specifieke wensen. 

De juiste ruimte voor jouw event

Naast het restaurant en de bar heeft NOK nog twee ruimtes. De private dining area, aan de zuidkant van het atrium, om in een intieme setting met gasten te eten en te drinken. En onze event space: een prachtige plek om te borrelen of te dansen met uitzicht op de Grote Markt. Voor zakelijke bijeenkomsten, maar ook voor (afstudeer)borrels, recepties of bruiloften.

Bekijk restaurant NOK
Een culinair uitzicht

Event space

Misschien wel de mooiste plek van Groningen. De event space van NOK is gemaakt om te borrelen en te dansen – met uitzicht op de Grote Markt. Een intieme sfeer binnen, met een overdonderend mooi zicht op de wereld buiten. De ruimte is verbonden met de bar en het restaurant en heeft een klein podium voor dj’s en livemuziek. De perfecte locatie voor een verjaardagsfeest, afstudeerborrel, receptie of babyshower. Waar je zelf voor de invulling van jouw feest zorgt óf jouw event combineert met de avondprogrammering van NOK.

Aanvraag doen
Event space