Feest

Tijd voor feest? Uw bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of receptie viert u bij Forum. Wij regelen het. Het is uw feestje.

De Rabo Studio

Of u nu een feest organiseert voor collega’s of vrienden: de Rabo Studio is ontworpen om te vieren. Met panoramaprojectie op drie muren – van vloer tot plafond. Zo creëert u zelf een wereld voor uw feest. Of geeft u een VJ een ongekend canvas voor videoprojectie.

Deze ruimte geeft u alle vrijheid voor een muzikaal feest. Met dj of livemuziek. Om zorgeloos te kunnen dansen zonder dat omwonenden er iets van merken, dankzij het speciale box-in-box-ontwerp.

Onze collega’s denken graag met u mee. Over aankleding en techniek, over ontvangst en arrangementen. Zodat u zich alleen hoeft te concentreren op het vieren van uw feest.

Bekijk de Rabo Studio
De Rabo Studio

Het dak eraf!

Borrelen en dansen met uitzicht op de Grote Markt, dat waar het in de Event Space van NOK allemaal om draait. De sfeer is intiem, maar de wereld erbuiten overdondert u zodra u het raam uit kijkt. De Event Space staat in verbinding met de bar en het restaurant en wordt gebruikt als plek voor avondprogrammering. Naast de bar is een klein podium ingericht voor DJ’s en live artiesten. Bent u op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, afstudeerborrel, receptie of babyshower? Zowel buiten als in combinatie met de programmering van NOK is hier van alles mogelijk!

 

Het dak eraf!