Feest

Organiseert u een feest voor uw collega's, vrienden of is iedereen welkom? Dan biedt het Forum met de Rabo Studio swingende oplossingen!

De Rabo Studio

Door de Box in Box structuur van de Rabo Studio kun je hier goed feesten, terwijl niemand er buiten ook maar iets van merkt. En met de panoramaprojectie komt een VJ, het visuele broertje van de DJ, pas echt toch zijn recht! Gegarandeerd een party met een knoeperd van een WOW-factor. Daar zorgen wij wel voor.

Bekijk de Rabo Studio
De Rabo Studio

Neem contact op >

Neem contact op >

Meer informatie

Het dak eraf!

Borrelen en dansen met uitzicht op de Grote Markt, dat waar het in de Event Space van NOK allemaal om draait. De sfeer is intiem, maar de wereld erbuiten overdondert je zodra je het raam uit kijkt. De Event Space staat in verbinding met de bar en het restaurant en wordt gebruikt als plek voor avondprogrammering. Naast de bar is een klein podium ingericht voor DJ’s en live artiesten. Ben je op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, afstudeerborrel, receptie of babyshower? Zowel buiten als in combinatie met de programmering van NOK is hier van alles mogelijk!

 

Het dak eraf!