Corporate events

Een event dat indruk maakt. Op uw collega’s, relaties of klanten.

Forum Groningen is het decor voor inspirerende bijeenkomsten. Van debat tot netwerkborrel. We hebben ruimtes voor ieder evenement. In een bijzonder gebouw midden in de stad, mét parkeergelegenheid.

Inspireer en ontmoet

Mensen bijeen brengen, in een warme en moderne setting. Voor een dynamisch programma. Of een informele netwerkborrel. Forum biedt u alle ruimte om elkaar te ontmoeten. Onze medewerkers denken met u mee om uw evenement helemaal tot zijn recht te laten komen. Of u nu een grote groep gasten ontvangt of intiem bijpraat met collega’s. Forum is de ideale plek voor uw volgende event.

Inspireer en ontmoet

Focus op de inhoud

Uw corporate event heeft een doel. Mensen bijeen brengen, om hen te inspireren, te overtuigen of mee te nemen in uw verhaal. Wij helpen u om uw doelen te bereiken. Met een passende ruimte, de juiste sfeer en alle faciliteiten die bijdragen aan een geslaagde bijeenkomst. Zodat u zich kunt focussen op de inhoud.

Toch nog hulp nodig bij de inhoud?

Wij helpen u graag, met onze expertise, ons netwerk en bijzondere programmering. Breid uw programma bijvoorbeeld uit met een bezoek aan een expositie. Of combineer uw evenement met een passende film. Bekijk onze cases om een beeld te krijgen van uw event in het Forum.

onze cases
Focus op de inhoud