Corporate events

Een event dat indruk maakt. Op je collega’s, relaties of klanten.

Forum Groningen is het decor voor inspirerende bijeenkomsten. Van debat tot netwerkborrel. We hebben ruimtes voor ieder evenement. In een bijzonder gebouw midden in de stad, mét parkeergelegenheid.

Inspireer en ontmoet

Mensen bijeen brengen, in een warme en moderne setting. Voor een dynamisch programma. Of een informele netwerkborrel. Forum biedt je alle ruimte om elkaar te ontmoeten. Onze medewerkers denken met je mee om je evenement helemaal tot zijn recht te laten komen. Of je nu een grote groep gasten ontvangt of intiem bijpraat met collega’s. Forum is de ideale plek voor jouw volgende event.

Inspireer en ontmoet

Focus op de inhoud

Je corporate event heeft een doel. Mensen bijeen brengen, om hen te inspireren, te overtuigen of mee te nemen in jouw verhaal. Wij helpen je om je doelen te bereiken. Met een passende ruimte, de juiste sfeer en alle faciliteiten die bijdragen aan een geslaagde bijeenkomst. Zodat jij je kunt focussen op de inhoud.

Toch nog hulp nodig bij de inhoud?

Wij helpen je graag, met onze expertise, ons netwerk en bijzondere programmering. Breid je programma bijvoorbeeld uit met een bezoek aan een expositie. Of combineer je evenement met een passende film.

Focus op de inhoud

Neem contact op >

Neem contact op >