Bruiloft

Vier jullie speciale momenten midden in de bruisende stad Groningen.

Het Forum Groningen is wellicht niet de eerste plek waar mensen aan denken bij een bruiloft, maar in ons gebouw reiken de mogelijkheden tot aan de horizon.

Verschillende ruimtes zijn geschikt voor grote groepen. Onze cateraar van restaurant NOK stelt voor u de meest indrukwekkende menu's samen en uw gasten worden tot in de puntjes verzorgd.

Anno nu

Het Forum omarmt de toekomst! Ons prijswinnend, architectonisch gebouw is een geweldig decor voor jullie ceremonie of feest. Tijdens zwoele zomerdagen is het dak bijvoorbeeld een prachtige plek om elkaar het ja-woord te geven.

In restaurant NOK worden eigentijdse menu's samengesteld naar jullie wensen en heeft de chef aandacht voor elk detail.

Het Forum beschikt bovendien over verschillende ruimtes waardoor voor elke groepsgrootte een intieme ruimte kan worden gecreëerd.

Anno nu

Een uniek moment op een unieke locatie

We zorgen dat alles tot in de puntjes is regegeld, zodat u zich nergens druk om hoeft te maken.

Toewerkend naar jullie speciale dag, denken wij graag met jullie mee. Je krijgt een vast aanspreekpunt in onze organisatie om jullie te helpen bij het organiseren van je bruiloft in het Forum. Daarnaast werken we tijdens de bruiloft met ervaren productieleiders die zorgen dat alles in goede banen loopt.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Bruiloft
  • Recepties
  • Trouwceremonie
  • Trouwfeest
  • Foto shoots
Onze werkwijkze
Een uniek moment op een unieke locatie