Organiseren in een anderhalve meter maatschappij

We hebben allemaal gemerkt wat het coronavirus met ons dagelijks leven heeft gedaan. Door de maatregelen omtrent COVID-19 is het niet mogelijk om met grote groepen bij elkaar te komen, maar het Forum biedt ook mogelijkheden om op afstand het publiek te bereiken of om in kleinere groepen, op gepaste afstand, bijeen te komen!

Livestream

Uw evenement live bij het publiek in de woonkamer streamen? Dat kan! Onze technici hebben know-how van het maken van een professionele livestream. Van kleine productie tot grotere live shows. Denk aan een talkshow of optreden op een unieke plek in ons pand of een presentatie met interactie van de kijker.

Wil je het beste van beide werelden? Het is ook mogelijk om een livestream te combineren met een bijeenkomst waar publiek op gepaste afstand aanwezig is.

Lees meer
Livestream

Bijeenkomsten

We hebben onze zalen ingericht zodat u veilig op anderhalve meter van elkaar een evenement kan bijwonen. In onze cursus- en vergaderzalen organiseert u een bijeenkomst op een unieke locatie. In de zalen zijn de nodige hygiënemaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat er veilig gewerkt kan worden.

Ook is het mogelijk om zalen te boeken voor kleinere bijeenkomsten met publiek. We kijken samen naar de wensen en mogelijkheden die worden gegeven binnen de anderhalve meter. Ook de logistiek van en naar de zaal wordt zorgvuldig uitgewerkt. Doormiddel van looplijnen en hospitality medewerkers zorgen we voor een prettige en veilige beleving.

download de brochure
Bijeenkomsten