Avondopenstellingen

Beleef een unieke avond in Forum Groningen en laat je inspireren door de wisselende (inter)nationale exposities.

Bij de avondopenstelling openen we onze museale deuren exclusief voor uw gasten. Het is mogelijk om uw avond aan te kleden met een ontvangst met bubbels en een hapje.

Uitermate geschikt voor groepsuitjes of een personeelsactiviteit en uiteraard alles volgens de richtlijnen van het RIVM.

Arrangementen

Ticket privé avondopenstelling* € 12,50
Ticket + ontvangst met bubbels en bijpassende hapjes € 24,50-

* Er moeten minimaal 25 tickets worden afgenomen.

Maak een boeking

Expositie The Art of Aardman

De creaties van Aardman Studios betoveren miljoenen kijkers wereldwijd. Verwonder je tijdens een buitengewone reis langs originele schetsen, talloze handgemaakte kleimodellen en zelfs volledige miniatuur-filmsets.

Wandel tussen Wallace’s waanzinnige uitvindingen, Gromits beroemde moestuin, de straten van Shaun the Sheep the Movie, de vliegmachine van Chicken Run en het spectaculaire, vijf meter hoge (!) schip van The Pirates! Band of Misfits. Van eerste potloodschets tot bioscoopfilm, en alles daartussenin – na deze expositie kijk je nooit meer met dezelfde ogen naar klei-animatie.

Meer over de Expo
Expositie The Art of Aardman

Museum Storyworld

Verhalen vertellen is een gave, maar waarin zit 'm nu de kunst?

Ontdek bij Storyworld de geheimen van grote verhalenvertellers aan de hand van Nederlandse en internationale successen op het gebied van strips, animatie en games. Van Asterix en Aladdin tot The Red Turtle en Horizon Zero Dawn.

Meer over Storyworld
Museum Storyworld