Online evenement

Een webinar, online talkshow of hybride evenement organiseer je gemakkelijk bij Forum Groningen. Jij richt je op de inhoud van het evenement, wij verzorgen de rest.

Door de verschillende ruimtes binnen het Forum is er altijd een geschikte locatie voor jouw evenement. Onze technici zijn getraind in het maken van goede live-shows en webinars waar de thuiskijkers naar blijven kijken. We denken graag met je mee om samen een professioneel online evenement te organiseren.

Hybride of volledig online?

Bij een hybride evenement zit er zowel publiek in de zaal én zijn mensen die op afstand deelnemen aan het evenement. Het publiek in de zaal zorgt voor een prettige interactie, wat bijdraagt aan de beleving van het evenement. De Rabo Studio is hier uitermate geschikt voor!

Een volledig online evenement is ook mogelijk. Hierbij kunnen we op verschillende plekken een set opbouwen binnen Forum Groningen. Bijvoorbeeld in de NewsRoom of op een plek met een magisch uitzicht over stad en ommeland.

Hybride of volledig online?

Sit back and relax

Onze evenementenmanagers weten precies wat nodig is voor een online evenement. We delen onze kennis om ze een geweldige ervaring voor de deelnemers thuis te laten organiseren.
Daarbij dragen we zorg voor:

  • Een geweldige locatie
  • Professionele videoapparatuur
  • Opgeleide technici
  • Software om sprekers op afstand in te bellen
  • Een eigen landingspagina (website) waar de livestream te zien is of gebruik uw eigen platform
  • Ondersteuning bij de voorbereidingen van het evenement
Neem contact op
Sit back and relax