Feest

Tijd voor feest? Vier je bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of receptie bij het Forum. Wij regelen het. Het is jouw feestje. 

 

 

 

De Rabo Studio

Of je nou een feest organiseert voor collega’s of vrienden: de Rabo Studio is ontworpen om te vieren. Met panoramaprojectie op drie muren – van vloer tot plafond. Zo creëer jij een wereld voor jouw feest. Of geef je een VJ een ongekend canvas voor videoprojectie.

Deze ruimte geeft je alle vrijheid voor een muzikaal feest. Met dj of livemuziek. Om zorgeloos te kunnen dansen zonder dat omwonenden er iets van merken, dankzij het speciale box-in-box-ontwerp.

Onze collega’s denken graag met je mee. Over aankleding en techniek, over ontvangst en arrangementen. Zodat jij je alleen hoeft te concentreren op het vieren van je feest.

Bekijk de Rabo Studio
De Rabo Studio

Het dak eraf!

Borrelen en dansen met uitzicht op de Grote Markt, dat is waar het in de Event Space van NOK allemaal om draait. De sfeer is intiem, maar de wereld erbuiten overdondert je zodra je uit het raam kijkt. De Event Space staat in verbinding met de bar en het restaurant en wordt gebruikt als plek voor avondprogrammering. Naast de bar is een klein podium ingericht voor DJ’s en live artiesten. Ben je op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, afstudeerborrel, receptie of babyshower? Zowel buiten als in combinatie met de programmering van NOK is hier van alles mogelijk!

 

Het dak eraf!

Meer informatie